Om Hallgren Media

Att skapa effektiv kommunikation ska inte vara ett stort projekt.

Hallgren Media är en fristående kommunikationsbyrå som levererar rådgivning, strategi och praktisk mediaproduktion inom PR, kommunikation och marknadsföring. Företaget startades 2020 och drivs av Andreas Hallgren som använder sin erfarenhet både strategiskt och operativt för att stötta bolag kring resultatinriktad och effektiv kommunikation. 

Exempel på tjänster – från ax till max – för din kommunikation...

En marknads­chef på tapp

Ta in mig som interim marknadschef, antingen vid kortare vakanser eller som långsiktig lösning när ni inte behöver någon på heltid.

Utifrån bolagets behov och affärsmål hanterar jag, i nära samarbete med ledningen, självständigt kommunikations- och marknadsfrågorna och ser till att vi tillsammans når önskat resultat.

Projektledare för marknadsprojekt

Dra nytta av min långa projektledarerfarenhet och spetskompetens för att driva dina marknads- och webbprojekt. 

Utöver att kunna leda projekt från start till mål tar jag också med mig kunskap kring kommunikation, styrning, kundperspektiv och teknisk utveckling, vilket ger få tappade bollar och riktigt lyckade projekt.

Digitala event och hybridevent som ger bra upplevelser

I år har de flesta vanliga möten, konferenser och arrangemang ställts in eller ställts om till digitala motsvarigheter. 

Att skapa goda upplevelser av digitala event och hybridmöten ställer nya krav på dig som mötesarrangör. Med mig som digital eventkoordinator slipper du huvudvärken kring de praktiska delarna och kan fokusera helt på innehållet samtidigt som du lyfter ditt digitala event och deltagarnas upplevelse till nästa nivå.

Kreativ kommun­ikation och bra marknads­material

Jag löser smidigt dina kommunikationsbehov utifrån kreativ höjd, lång erfarenhet och praktisk kunskap. Jag har själv mycket bred kompetens inom all form av medieproduktion, och tar också hjälp av ett omfattande nätverk av proffs när mina egna kunskaper inte räcker till. Tillsammans löser vi det du behöver helt enkelt. 

Exempel på medieproduktion:

  • Content till webb och sociala media, artiklar, pressmeddelanden och andra texter. 
  • Filmproduktioner, foto, webinar och livesändningar
  • Grafisk formgivning för tryck och online, annonser, logotyper, presentationer med mera

Stötta och utveckla marknads­gänget

Utifrån min långa erfarenhet fungerar jag gärna som rådgivare, inspiratör och bollplank för din marknadsavdelning.

Jag kan också utbilda organisationen inom PR och kommersiell kommunikation eller inom praktisk mediaproduktion. 

När marknadsavdelningen står inför större aktiviteter, till exempel digitala konferenser, interna event, produktlanseringar eller projekt, kan jag komma in som en extra hjärna och ett extra par händer för att stötta hela arbetet från det att startskottet går tills vi passerat mållinjen ihop.

Vem är Andreas Hallgren?

Jag har över 20 års erfarenhet inom kommunikation och marknad och har arbetat som marknads- och varumärkeschef inom både mindre och större organisationer. Jag har ett strategiskt och kommersiellt tänk som hjälper organisationer sätta och möta sina mål. Men jag är också operativ ut i fingerspetsarna och producerar självständigt PR, copy, grafisk form, video, event och mycket mer.  

Jag har vid flera tillfällen byggt upp och drivit inhouse- och marknadsavdelningar från grunden, med fokus på att med små medel driva praktisk, relevant, kostnadseffektiv och framför allt kommersiellt viktig kommunikation för bolagen jag haft förmånen att få arbeta med.

Hållbarhet och CSR

För mig känns det rätt självklart att ett värdefullt företag ska vara en positiv kraft i världen och tillföra långt mer än den tar. Hållbarhet

Läs vidare »